Co. van het de Lasermateriaal van de Shenzhensupernova, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Supernova Laser Equipment Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit CO2 Laser markeren Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit CO2 Laser markeren Machine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Het Materiaalco. van de supernovalaser, Ltd is een industrieel en handelsbedrijf.

   

  Het bedrijf heeft het concept kwaliteit eerst aangehangen om elke machine te produceren en te assembleren, en ernaar te streven om klanten met onze producten tevreden te maken. Wij hebben onze eigen fabriek voor verwerking en assemblageproducten.

   

  Het hoofdzakelijk het knipsel van de verkooplaser met inbegrip van zacht de raadsknipsel van FPC, ceramisch knipsel en ander niet-metalen materieel knipsel. Laser het merken omvat vezellaser merkend, Co2-laser merkend, en het UVlaser merken. Het laserlassen omvat het lassen van de juwelenlaser, het lassen van de vormlaser en het lassen van de vezellaser. 

   

  De producten van onze fabriek hebben Ce en FDA-certificatie, overgegaan en binnenlandse dozens gewonnen. Tot dusver, heeft het bedrijf tien softwareauteursrechten en een certificaat van het gebruiksmodeloctrooi verkregen.

   

  Wij hebben ons eigen R&D-team, verkoopteam en prefect het team van de naverkoopdienst. De verkoop en de diensten het netto werk nationale dekking heeft, voeren al ver*kopen-productengarantie uit één jaar, en verstrekken software upgrate door vrij.

   

  Wij beschouwen „belangrijke technologie“ als zijn kernconcept, en stabiele behulpzame relaties met vele universiteiten en hogescholen in China, gevestigd en goede behulpzame relaties op lange termijn met de beroemde bedrijven van laserdelen in Duitsland, de Verenigde Staten, Frankrijk, Italië en andere landen gehandhaafd.

   

  Het bedrijf besteedt aandacht aan innovatie en dringt altijd bij onderzoek en de ontwikkeling van innovatief lasermateriaal aan.


  Van het ontvangstbewijs van de orde aan de aankomst van het product in de handen van de klant, of het componentenassemblage of het volledige machine testen is, wij voorzichtig en zorgvuldig, slechts zijn om klanten het meest perfecte product te geven.

   

  In onze toonzaal, zijn er meer dan 20 gebeëindigde machines voor ons om klanten aan bewijs te helpen of wanneer de klanten problemen ontmoeten, helpen zij hen om video's te nemen en hen het proces te tonen om problemen op te lossen.

   

   

 • OEM / ODM

  OEM (origineel materiaalfabrikant) wordt geproduceerd onder de sociale arbeidsverdeling en gespecialiseerde belangen. De basisbetekenis is: de originele eenheid (merkeenheid) vertrouwt het contract voor product ontwikkeling en productie, het gebruiken van het originele die eenheidshandelsmerk, door de originele eenheid wordt verkocht of In werking stellend behulpzame productiemethodes toe.

  Daarom worden onze OEM producten uitgevoerd naar veel ontwikkeld buitenland naast binnenlandse verkoop. Met vele jaren van ervaring in ingebedde systeemtechnologie en sterke integratiemogelijkheden, verstrekt het bedrijf op maat gemaakte, rendabele ingebedde productenoplossingen voor klanten, en verleent de uitvoerige technische diensten. Onze voordelen:

   

  1. De geavanceerde technologie van de productontwikkeling en jaren van de ervaring van de productontwikkeling;

  2, de productie op grote schaal, en hebben vele jaren mogelijkheden van het productiebeheer;

  3, modern beheer die - de geavanceerde het beheersmethodes van de wereld aanhangen;

  4. Rijp toekomstgericht volgend systeem – productieproducten die het best markt aan behoeften voldoen;

  5, snelle informatie koppelen - efficiënt informatienetwerk terug;

  6, stabiele prijs - gekoste controle;

  7, het de milieubescherming van de wereld concept - geweigerde secundaire verontreiniging;

  8, uitstekende leveringscapaciteit - integriteitsbeheer, contractuele overeenkomst

   

  Wij kunnen u volledige productontwerp, aanpassing, productie, verbetering en de naverkoopdienst aanbieden. Zolang u OEM vereisten hebt, moet u slechts uw aanvankelijke ideeën of verwacht functies en gebruik, gebruiksgelegenheden, enz. geven. Het wordt gedaan door ons.

   

  ODM (Originele Ontworpen Fabrikant) is de originele ontwerpfabrikant, wat klanten alle diensten van productontwikkeling, ontwerp en vervaardiging aan post-onderhoud kan aanbieden. De klanten moeten slechts ODM providers van de functies, prestaties en zelfs het concept voorzien het verstrekken van producten. ODM de providers kunnen producten van ideeën aan werkelijkheid draaien.

   

  Met sterke technische onderzoek en ontwikkelingssterkte, vermenselijkt ontwerp, efficiënte productie, en uitstekende kwaliteit, verstrekken wij op maat gemaakte, rendabele ingebedde productoplossingen voor onze klanten en verlenen de uitvoerige technische diensten. Voordeel:

   

  1. Productie op grote schaal met professionele productielijnen;

  2, hebben vele jaren mogelijkheden van het productiebeheer om de productkwaliteitproductie en de normale bedrijfsvoering van de vooruitgang te verzekeren;

  3. Stabiele prijs - gekoste controle;

  4, snelle informatie koppelen - efficiënt informatienetwerk terug;

  5, het de milieubescherming van de wereld concept - geweigerde secundaire verontreiniging;

  6, uitstekende leveringscapaciteit - integriteitsbeheer, contractuele overeenkomst;

  7. De geloofwaardigheid van intellectuele eigendombescherming die - kennis respecteren en de wet uitvoeren;

   

  Zolang u de vraag van ODM hebt, kan het bedrijf vervaardigen en opbrengst volgens de oplossingen en de vereisten u, verstrekt en u van globaal en hoogte - kwaliteit, zoals het productieplaatsenplan, het kopen van grondstoffen, het zetten in massaproduktie, het testen, het verbeteren, en naverkoop voorziet. De dienst.

   

   

 • R & D

  Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf groot belang aan technologisch innovatie en onderzoek en ontwikkeling gehecht en als „nationale high-tech onderneming“ verklaard.

   

  De investering van R&D van het bedrijf heeft rond 10% van zijn omzet bereikt.

   

  Door ononderbroken accumulatie van technologische innovatie, van het de verwijderingsmateriaal van de laserroest de technologie van het de controlesysteem, het remsysteemtechnologie van de laser scherpe vorm, van de het kanontemperatuur van het laserlassen van het de stijgingssysteem van de de technologielaser technologie van het het lassen de materiële beheersysteem, de technologie van het de snijmachinebesturingssysteem van de laserlijn, van de het lassenProcesbeheersing van de laserpijp de softwaretechnologie.

   

  De succesvolle toepassing van deze technologieën in productie op grote schaal, het het onderzoek van het bedrijf en ontwikkelingsniveau is in de belangrijke positie in de industrie. Het leiden van de ontwikkelingsrichting van de binnenlandse het materiaalindustrie van de precisielaser.

   

  Ons R&D-team wordt geleid door professionele managers die allerlei multidisciplinaire talenten met vele jaren van sociale ervaring en het werkervaring zijn. Zij hebben een sterke betekenis van professionalisme, nieuwsgierigheid en initiatief. Op het gebied van professionalisme, wij buitengewone prestaties, buitengewone capaciteit hebben zich te vernieuwen, door de verplichting te verblijven, op de norm te concentreren, het doel van het bedrijf te volgen, en door nationale wetten en sociale ethiek te verblijven.

   

  Tot dusver, heeft het bedrijf tien softwareauteursrechten en een certificaat van het gebruiksmodeloctrooi verkregen.Shenzhen Supernova Laser Equipment Co., Ltd.Shenzhen Supernova Laser Equipment Co., Ltd.Shenzhen Supernova Laser Equipment Co., Ltd.

Contactgegevens
Shenzhen Supernova Laser Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Alisa Chen

Tel.: 86-139-2346-2166

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)