Co. van het de Lasermateriaal van de Shenzhensupernova, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Supernova Laser Equipment Co., Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit CO2 Laser markeren Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit CO2 Laser markeren Machine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Supernova Laser Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Shenzhen Supernova Laser Equipment Co., Ltd. Shenzhen Supernova Laser Equipment Co., Ltd. Shenzhen Supernova Laser Equipment Co., Ltd. Shenzhen Supernova Laser Equipment Co., Ltd. Shenzhen Supernova Laser Equipment Co., Ltd.
Uvlaser 360° die Machine merken Fiber Lasermarkeren Machine Teststeekproef met Vezellaser Het Lassen van de Jewerlylaser het Testen De machineuitvoer verpakking

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Supernovalaser
Jaarlijkse omzet : 500,0000-1200,0000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 70% - 80%

Co. van het de Lasermateriaal van de Shenzhensupernova, Ltd.is op Bao'an-gebied van Shenzhen-stad wordt gevestigd die. Het bedrijf is een hoge & nieuwe technologieonderneming van Shenzhen, en zijn producten nemen het lood in het gebruiken van laser merkend machine, de machine van de lasergravure en lasersnijmachine.


De bedrijfnadruk op belangrijke technologie. Het heeft behulpzame verhouding met vele universiteiten en laserinstituten gevestigd, en tegelijkertijd wij hebben een lange samenwerkingsverhouding met de wereldberoemde leverancier van lasercomponenten zoals IPG, C&H, ROFIN, COHERNET, en SYNRAD enz. een krachtig en professioneel technisch team.


Het Materiaalco. Ltd van de Shenzhensupernova is een professionele fabrikant die van Vezellaser Machine merken, Co2-Laser die Machine merken, UVlaser die Machine merken, Groene 3D Laser die Machine, het Lassenmachine van de Juwelenlaser, Vorm het Bewerken Laserlassen merken, automatiseert de Machine van het Laserlassen, de Snijmachine van de Vezellaser, UVfpc-Lasersnijmachine enz.


Onze bedrijfsfilosofie: De kwaliteit is de sleutel aan succes.


Ons bedrijf heeft een perfect systeem van de naverkoopdiensten, voeren de verkoop en de diensten het netto werk nationale dekking heeft, al ver*kopen-productengarantie uit één jaar, en verstrekken software-upgrade door vrij. Wij behalve steun aan klanten de laser die en het graveren technologie, onze ingenieurs van het bedrijf nog bericht merken aan de fabriek van de koper voor controle en onderhoudsmateriaal de periodieke en een aanbiedingsdiensten op elk ogenblik.

Contactgegevens
Shenzhen Supernova Laser Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Alisa Chen

Tel.: 86-139-2346-2166

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)